Tenisi adidas Originals Honey -42%


Pret: 299 lei 174 lei

>Gasiti produsul aici<

 Daca esti fan adidas si iti doresti sa fii o aparitie neconventionala, tenisii Honey Mid Ef W, de la adidas, te vor cuceri pur si simplu!

Realizati dintr-o combinatie perfecta de materiale, creata special pentru a imbina confortul fara margini si designul neconventional, tenisii Honey Mid Ef W sunt exact ceea ce ai nevoie pentru construirea celor mai stylish outfit-uri!

Cel mai cool element al design-ului il reprezinta imprimeul exterior din material textil, care exploateaza logo-ul brandului si il prezinta in cea mai neconventionala forma!

Varful, intarit de o dublura din cauciuc rezistent, are o forma atipica, foarte feminina, iar sistemul de prindere cu sireturi este neconventionala, datorita design-ului, care il exploateaza la maximum.

Interiorul tenisilor Honey Mid Ef W este captusit, fiind realizat integral din material textil, iar talpa are un design special, cu functii antiderapante, si este realizata din cel mai rezistent cauciuc, pentru ca tu sa te bucuri foarte mult timp de utilizarea acestora.