Bluza asics MPILE - 31%


Pret: 169 lei 117 lei

>Gasiti produsul aici<

 Daca esti in cautarea unei bluze foarte confortabile pe care sa o poti purta atat in timpul activitatilor sportive in sezonul rece, dar si ca piesa complementara in crearea tinutelor sport, modelul Micropile Half Zip, de la asics!

Realizata integral din poliester, un material foarte des folosit in crearea pieselor vestimentare pentru echipamentele sportive, bluza Micropile Half Zip, de la asics, este alegerea perfecta daca vrei sa te bucuri de confort, lejeritate si libertate de miscare!
Cu o textura usor elastica, croiala dreapta, ce avantajeaza orice confirmatie, si fermoarul scurt, in partea frontala a acesteia, care permite purtarea atat ridicata, cat si descheiata a gulerului tip Polo, transforma bluza Micropile Half Zip, de la asics,intr-o piesa de baza in garderoba oricarui barbat care apreciaza spiritul practic si confortul.
Simplitatea designului este echilibrata de confortul materialului si de cromatica foarte puternica, cu elemente contrastante, prin care te vei face remarcat cu siguranta.