Colanti Puma PE Running -37%


Pret: 109 lei 69 lei

>Gasiti produsul aici<

Creati special pentru a-ti imbunatati performanta sportiva si a-ti oferi intreg confortul de care ai nevoie pe toata durata antrenamentelor, colantii PE-Running 3/4 Tight vor fi nelipsiti din echipamentul tau de alergare!

Creati pe baza tehnologiei Cool Cell, un sistem foarte eficace, bazat pe un management al umiditatii, patentat de Puma, care faciliteaza evaporarea vaporilor de apa, cu ajutorul sistemului de controlare a acestora, si sporirea confortului pe tot parcursul realizarii antrenamentului tau, colantii PE-Running 3/4 Tight te vor ajuta sa te simti excelent!
In plus, sistemul Bio Dry, care presupune folosirea materialelor-bio in crearea produselor, care au un nivel foarte scazut al amprentei carbonului, ajuta la mentinerea unui nivel optim al confortului pielii, reducand impactul negativ asupra poluarii planetei.
Croiala este perfect adaptata conformatiei corpului, pusa in evidenta de cusaturile exterioare duble, iar insertiile de material de plasa, din zonele predispuse la umiditate (genunchi si sold), iti ofera confort si libertate de miscare!